Redactie 112 0 reactie(s) do 28 mei 2015, 19:40

Man met drugs op draait door en bijt agent

Laatste update: 1 jaar geleden

HEERDE – De politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 26 mei een man aangehouden aan de Beatrixweg in Heerde. Surveillerende agenten zagen meerdere mensen langs de weg staan, maar één iemand viel meteen op omdat hij een verwarde indruk maakte.

De agenten riepen een ambulance op om de man te laten controleren. De man liep echter weg en begon te schreeuwen en zich agressief te gedragen. Toen de agenten de man vastpakten werd hij nog agressiever en begon hij de agenten te beledigen en te bedreigen.

Toen de man aangehouden werd begon hij om zich heen te slaan. Ook beet de verdachte een agent, waardoor de agent gewond raakte.

De verdachte is een 24-jarige man uit Epe. De politie neemt de zaak hoog op omdat een agent gewond is geraakt. De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politieagenten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Daarom zal ook altijd door het Openbaar Ministerie bekeken worden of er hogere straffen geëist worden tegen verdachten van dit soort zaken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons