Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juni 2015, 16:04

Zonder rijbewijs en onder invloed

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 34-jarige man uit Kampen aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij blies bij de ademanalyse op het bureau 860 ug/l. ER werd proces-verbaal opgemaakt. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd ook al kon hij deze niet op eerste vordering tonen.

 

Vanuit het regelcentrum in Zwolle werd op camerabeelden gezien dat de man zwaar onder invloed op zijn scooter stapte. Een surveillerende eenheid werd naar de Diezerstraat gestuurd en liet de scooterrijder op de Diezerpoortenplas stoppen. Daar werd al snel duidelijk dat de man teveel alcohol had gedronken.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.