Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 juni 2015, 12:59

Mannen betrapt met GHB

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE/HEERDE – In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni hield een beveiliger van een horeca-gelegenheid in het centrum van Zwolle om 02.15 uur een man staande die mogelijk harddrugs in zijn bezit had. De politie controleerde de man, een 33-jarige inwoner van Heerenveen. Hij bleek een flesje GHB bij zich te hebben.

 

Om 03.10 zagen agenten een 30-jarige man uit Epe slingerend over de weg fietsen op de Vosbergerweg in Heerde. Hij werd staande gehouden en was duidelijk onder invloed. De man had een flesje GHB in zijn fietstas en bij fouillering op het politiebureau kwam nog een kleine hoeveelheid speed tevoorschijn uit zijn onderbroek.

 

Beide mannen zijn op het politiebureau verhoord wegens overtreding van de opiumwet en de politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.