Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 juni 2015, 14:17

Viertal in auto betrapt op diefstal brandstof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – Vier mannen uit Rijpwetering (19 tot 37 jaar) zijn donderdagmorgenvroeg 18 juni aangehouden voor diefstal van brandstof.

 

Zij werden onder ‘verdachte’ omstandigheden in hun auto aangetroffen op het bedrijventerrein Hessenpoort, door medewerkers van een beveiligingsdienst. Die alarmeerden de politie. In hun auto werden verschillende jerrycans aangetroffen, waarvan er één was gevuld met brandstof uit een geparkeerde vrachtwagen op dit bedrijventerrein. Op de auto van het viertal, de jerrycans en inbrekersgereedschap is beslag gelegd. De mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.