Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 juni 2015, 11:30

Zwolse door eigenaar betrapt op diefstal woning IJmuiden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

IJMUIDEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 mannen en een vrouw aangehouden, op verdenking van diefstal.

 

Rond 01:45 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een 18-jarige vrouw een diefstal had gepleegd in een woning aan de De Roemerstraat. De eigenaar die deze diefstal wilde voorkomen, zou hierbij lichtgewond zijn geraakt.

 

De politie is ter plaatse gegaan en een van de politie-eenheden zag een auto met hoge snelheid over de Lange Nieuwstraat rijden, kort na de melding. Hierop werd deze auto tot stoppen gedwongen. In de auto bleken drie mannen in de leeftijd van 18 t/m 34 jaar te zitten en een 18-jarige vrouw uit Zwolle.

 

Nader onderzoek wees uit dat de 18-jarige vrouw de verdachte was van de diefstal uit de woning aan de De Roemerstraat. De IJmuidenaar die de diefstal wilde voorkomen, raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door de politie voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht, maar hoefde daar niet te blijven.

 

Alle vier verdachten zijn door de politie aangehouden en ingesloten. Onderzocht wordt of zij meer op hun kerfstok hebben.

112 IJmuiden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in IJmuiden lees je in onze categorie 112 Nieuws IJmuiden. Alle 112 alarmeringen uit IJmuiden kan je live volgen via 112 meldingen IJmuiden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.