Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 juni 2015, 14:40

Winkeldief haalt complete vak babyvoeding leeg

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

ZWOLLE – Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd vrijdag 19 juni in een winkel aan de Vechtstraat aangehouden voor diefstal van babyvoeding eerder deze week.

 

Een winkelmedewerker herkende de man en waarschuwde de politie. De man is verantwoordelijk voor de diefstal van een grote hoeveelheid babyvoeding op woensdag 17 juni in dezelfde winkel. Toen constateerde een winkelmedewerker dat het vak babyvoeding leeg was. Op bewakingsbeelden was te zien dat twee mannen het schap babyvoeding leeg haalden, de producten in een tas stopten en zonder te betalen de winkel uit liepen. De waarde van de gestolen producten lag rond de € 575,-. Eén van de twee mannen was de aangehouden verdachte.
Tegen de man, die bij zijn verhoor verklaarde de diefstal te hebben gepleegd, wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.