Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 13:33

Zwolse botst op vrachtwagen onder invloed van drugs

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

WEZEP – De politie heeft maandagavond het rijbewijs van een 21-jarige automobiliste uit Zwolle ingevorderd nadat ze op de A28 bij Wezep een aanrijding had veroorzaakt. De vrouw wordt onder meer verdacht van het rijden onder invloed van drugs.

 

De vrouw maandagavond reed omstreeks 19.00 uur op het traject van Apeldoorn richting Zwolle. Ter hoogte van Wezep en knalde tijdens een inhaalmanoeuvre achterop een vrachtwagen. Daardoor kantelde haar auto en kwam op zijn kant tegen de vangrail, viel weer terug op de wielen om vervolgens in de middenberm tot stilstand te komen. Haar auto was zwaar beschadigd. De Zwolse maakte een wat verwarde indruk en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. In het wrak vonden agenten sporen die duidden op harddrugsgebruik. Om die reden is bloed afgenomen van de Zwolse voor een bloedproef. Hangende dit onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd. De vrachtwagenchauffeur was met de schrik vrij gekomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.