Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 16:30

Hoogwerker t.w.v € 60.000 verduisterd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – Een 32-jarige Zwollenaar is vrijdag 19 juni jl. aangehouden voor oplichting en verduistering van een hoogwerker.

Onder valse identiteit en voorwendsels huurde hij vorige week voor 1 dag de hoogwerker (bakje aan knikarm op rupsonderstel – hoogste stand 12 meter) van een bedrijf uit Weststellingwerf. De machine werd niet teruggebracht. Onderdelen van de hoogwerker werden later in Flevoland aangetroffen.

De machine, met een gewicht van ruim 3.500 kg., is voor het laatst gezien aan de Beltenweg en op het bedrijventerrein van de Marslanden. De hoogwerker (geel / zwart)  is vermoedelijk in een groene open container op een gele Scania truck, speciaal voor containervervoer, geplaatst en weggereden. Van de hoogwerker, met een waarde van 60.000 euro ontbreekt ieder spoor

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met de verdwijning van deze hoogwerker – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.