Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juni 2015, 14:36

Gewelddadige beroving Stationsplein

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving van een 36-jarige Zwollenaar op het Stationsplein, in de nacht van vrijdag 29- op zaterdag 30 mei, tussen 03.00 en 03.20 uur.

 

Die nacht werd het slachtoffer van zijn schoudertas beroofd en door vier of vijf mannen zodanig mishandeld dat hij met ernstige verwondingen aan zijn hoofd in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

 

Zijn belagers waren mannen van tussen de 20- en 30 jaar oud. Onder hen een lichtgetinte man van Noord-Afrikaanse, en drie of vier donkergetinte mannen van Afrikaanse afkomst.

 

 

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

 

Naar de beroving is een onderzoek gestart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.