Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 juni 2015, 12:18

Jongen met taser op het Stadionplein

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – Een 16-jarige Zwollenaar werd op zaterdagavond 26 juni aangehouden op het Stadionplein voor verboden wapen bezit. De jongen bleek een taser bij zich te dragen.

 

Eerder die avond werd de politie gebeld dat er iemand door de aangehouden verdachte bedreigd zou zijn met de taser. Hierop gingen de politiemedewerkers ter plaatse en troffen de verdachte aan. Bij de fouillering werd de taser aangetroffen. Deze werd in beslag genomen. Tegen de verdachte, die bij zijn aanhouding de politiemensen beledigde, wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.