Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 juni 2015, 12:20

Jongen biedt gestolen horloge aan op internet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – Een 14-jarige Zwollenaar werd op vrijdagmiddag 26 juni aangehouden in Stadshagen. De jongen had een gestolen horloge te koop aangeboden via internet.

 

Het horloge was eigendom van een 43-jarige plaatsgenoot die zag dat zijn, dinsdagavond uit een kleedkamer van een sportcomplex, gestolen horloge te koop werd aangeboden op internet. Hierop maakte hij een afspraak en belde de politie toen hij zeker wist dat het zijn horloge betrof. De 14-jarige aanbieder werd hierop aangehouden. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. Het horloge ging terug naar de eigenaar.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.