Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 juni 2015, 10:28

Duo met gestolen aanhanger op terrein autobedrijf

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

GRONINGEN – De politie heeft zondagavond twee mannen uit Zwolle van 21 en 23 jaar op heterdaad aangehouden op het terrein van een autobedrijf op de Kieler Bocht.

Er was een melding gedaan dat er mannen zouden lopen op het terrein van het autobedrijf. Daar bleek dat het hek kapot geknipt was. Er stonden een busje, een auto met aanhangwagen klaar waar banden en velgen opgestapeld naast lagen. Na onderzoek bleek het om een gestolen aanhangwagen te gaan. Een politiehond kwam ook op het terrein en rook een spoor bij een container op het terrein. Daar hadden twee verdachten zich verstopt. Een 23-jarige man en een 21-jarige man, beiden uit Zwolle, liepen uit de container. Ze werden aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Bij de fouillering van de 21-jarige troffen agenten twee tangen, een mes en een paar handschoenen aan. De politie doet onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.