Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 juli 2015, 11:54

Zwolse steelt op de grond gevallen telefoon in horeca

Laatst bijgewerkt: zondag 17:01 uur

DEVENTER – Een vrouw uit Zwolle (27) en twee mannen: uit Enschede (24) en Deventer (23) zijn zaterdagmorgenvroeg 4 juli aangehouden na diefstal van een gsm.

 

Op de dansvloer in een uitgaansgelegenheid aan de Brink verloor een Deventenaar zijn telefoon. Toen hij die wilde oppakken bleek die verdwenen te zijn. Hij verdacht de Zwolse van de diefstal en de politie werd gebeld. Bij haar aanhouding viel de gestolen telefoon uit haar kleding. De twee mannen die bij haar waren bemoeiden zich met haar aanhouding. De Enschedeër beledigde de behandelende politiemensen, de Deventenaar weigerde ondanks meerdere vorderingen en fysieke aandrang van de politie de Brink te verlaten. Het drietal werd in afwachting van hun verhoor ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.