Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 juli 2015, 13:50

Wapens en drugs op evenement De Wezenlanden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – Tijdens een evenement in Park de Weezenlanden aan de Wethouder Alferinkweg zijn zondag 5 juli vier mannen aangehouden. De aanhoudingen vonden plaats vanwege drugsbezit, wapenbezit en belediging.

De beveiliging hield zondagmiddag een 25-jarige man uit Zwolle aan voor drugsbezit. Ze troffen bij hem een aantal witte bolletjes en wiet aan. Hij is overgedragen aan de politie en naar het politiebureau gebracht.

Wapenbezit

Bij een 18-jarige man uit Kampen troffen beveiligers pepperspray aan. Hij is aangehouden voor wapenbezit. Zondagavond hield de beveiliging een 16-jarige jongen uit Almere aan omdat hij een mes bij zich had. Een beveiliger zag dat de jongen na een vechtpartij een mes in zijn broek verstopte. Tijdens de fouillering bleek het om een inklapbaar mes te gaan.

Verzet bij aanhouding

Na een vechtpartij werd een groep door beveiligers van het terrein verwijderd. De groep bleef zich vervelend gedragen bij de ingang. De beveiliging riep daarom de hulp van de politie in. Eén van de aanwezigen, een 20-jarige man uit Lelystad, zocht de confrontatie met de beveiligers. Hij werd aangesproken door een politieagent, maar weigerde te voldoen aan het bevel te vertrekken en beledigde de politieagenten. De man verzette zich tegen zijn arrestatie, waarop agenten hem met gepast geweld hebben aangehouden.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.