Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 juli 2015, 14:06

Echtpaar krijgt ongeval door in slaap gevallen bestuurster

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – Een echtpaar uit Zuidwolde is zondagavond 5 juli gewond geraakt nadat hun auto over de kop was geslagen op de A28. Het ongeluk is vermoedelijk ontstaan doordat de bestuurster in slaap was gevallen.

 

Volgens getuigen kwam de auto eerst aan de linkerkant van de weg in de berm terecht, reed het voertuig vervolgens naar rechts en sloeg in de berm aan de rechterkant over de kop. Een aantal getuigen met een medische achtergrond waren al gestart met het verlenen van eerste hulp. De brandweer heeft de twee personen uit hun voertuig gehaald. De 55-jarige bestuurster vertelde na het ongeluk dat ze vermoedelijk in slaap is gevallen. Ze was niet onder invloed van alcohol. Zowel de bestuurster als haar 70-jarige echtgenoot liep een aantal botbreuken op. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.