Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 11:42

Agressieve winkeldieven stelen telefoons

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – De beveiliging van een winkel in het Maagjesbolwerk heeft dinsdagavond 7 juli vier personen uit Amsterdam aangehouden voor winkeldiefstal. Ze wilden de winkel verlaten met mobiele telefoons die nog niet waren afgerekend.

 

Eén jongen van 16, twee jongens van 17 en een 18-jarige man vielen op door hun gedrag. Ze hadden de beveiliging van een aantal telefoons verwijderd en wilden de winkel verlaten. De beveiliging wist dat bij drie verdachten te voorkomen. Een 17-jarige jongen ging er vandoor, maar werd op straat alsnog aangehouden. Ze gedroegen zich agressief en zijn overgedragen aan de politie. Er is een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.