Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 14:40

Fietser in gezicht geslagen door scooterrijders

Laatst bijgewerkt: zondag 17:01 uur

ZWOLLE – Een 17-jarige jongen uit Dalfsen werd zondagmiddag 5 juli lastiggevallen en mishandeld door twee onbekende scooterrijders. De politie is op zoek naar de twee onbekende daders en verzoekt getuigen zich te melden.

De 17-jarige jongen fietste om 16.00 uur met zijn vriendin vanaf de Wijthmenerplas, richting Berkum. Bij de spoorwegovergang reed hen een scooter tegemoet, met daarop twee jongens. De scooterbestuurder nam de binnenbocht en reed erg hard. Omdat de vriendin van de 17-jarige jongen schrok, riep zij iets, waarop de jongens op de scooter weer terugkwamen. Zij bleven lang achter de fietsers rijden en begonnen de fietsers uit te dagen. Uiteindelijk haalde de scooter de fietsers in en stopte voor hen. De 17-jarige jongen werd van zijn fiets getrokken en werd in zijn gezicht geslagen. Daarna reden de jongens op de scooter weg, richting de Wijthmenerplas.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.