Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 13:36

Jongen op scooter zonder rijbewijs en harddrugs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli is een 16-jarige jongen aangehouden voor het in zijn bezit hebben van harddrugs. De drugs werd bij de jongen aangetroffen nadat hij, na een achtervolging, was aangehouden voor het rijden op een scooter zonder rijbewijs.

 

Rond 01.15 uur zagen surveillerende agenten de jongen samen met een passagiere op een scooter rijden op de Hasselterweg. Toen zij de scooterrijder wilden controleren ging hij er vandoor in de richting van de Blaloweg en vervolgens de Westenholterallee. Ondanks diverse stoptekens bleef de verdachte vluchten. Op de Westenholterallee kwam hij ten val waarna hij zonder passagiere weer via de Blaloweg naar de Grote Voort reed. Daar kwam hij opnieuw ten val en kon hij worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs. Uit verder onderzoek op het bureau bleek dat hij in het bezit was van harddrugs en dat de scooter een te hoog vermogen had. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.