Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 13:42

Man probeert computerscherm te stelen in politieauto

Laatst bijgewerkt: zondag 17:01 uur

ZWOLLE – Een 23-jarige man uit Zwolle is in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli aangehouden voor poging tot diefstal van een scherm uit een politieauto.

 

Agenten waren even na middernacht op de Palestrinalaan aanwezig naar aanleiding van een melding van een conflict. Toen zij uit de woning van de melder kwamen zagen zij dat de deuren van hun politieauto openstonden en dat er een man in zat. Toen zij naar de auto liepen sprong de man er uit en ging er vandoor. Hij kon even verderop worden aangehouden door andere politieagenten. Hij verzette zich daarbij heftig en beledigde de agenten meerdere malen. Uit controle bleek dat er niets was weggenomen uit de auto, maar dat de arm van een computerscherm was verbogen. Mogelijk heeft de verdachte geprobeerd deze los te krijgen. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.