Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 juli 2015, 11:47

Alerte getuige ziet inbrekers bij woning Frankhuizerallee

Laatst bijgewerkt: zondag 17:01 uur

ZWOLLE – Een getuige belde zondagavond 12 juli de politie omdat hij drie mannen zag die zich verdacht gedroegen bij de woning van zijn buurman. Dankzij de melding en een duidelijk signalement konden agenten op de Frankhuizerallee twee jongens van 16 jaar uit Zwolle aanhouden voor heling.

Politiemensen hebben na de melding de omgeving afgezet en zijn op zoek gegaan naar de verdachten. Een hondengeleider zag de mannen op een scooter rijden en gaf de locatie door aan zijn collega’s. Zij konden de mannen stoppen.

Getuigenoproep

Tijdens de controle troffen agenten inbrekerswerktuigen aan. Bovendien had de bestuurder geen identiteitsbewijs bij zich en heeft hij geen rijbewijs. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. Daarnaast wil zij graag spreken met twee getuigen die rond 23.00 uur in de omgeving van de Frankhuizerallee aan het wandelen waren. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.