Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2015, 15:06

Berover vlucht nadat vrouw begint te schreeuwen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – Maandagmiddag 13 juli, tussen 16.00 en 16.30 uur, is op de Anjelierstraat een vrouw uit Zwolle het slachtoffer geworden van een poging tot beroving met geweld. De politie zoekt getuigen.

Zij liep daar met haar zoontje toen zij, bij het oversteken vanaf de Deventerstraat naar de Groeneweg, merkte dat zij al vanaf de bustunnel door een man gevolgd werd. Op de Anjelierstraat werd zij plotseling van achteren bij haar hals gegrepen en eiste haar belager geld. De vrouw zette het op een schreeuwen waarop de man haar losliet en onverrichter zaken en met grote passen in de wijk Assendorp verdween. Deze man is blank en naar schatting 20 – 25 jaar oud. Hij is 1.80 – 1.85 meter lang, heeft een fors postuur en een vadsig, roodgevlekt gezicht en blond haar. Hij droeg een grijs/zwart petje en grijs/ zwarte kleding.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Naar de beroving is een onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.