Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2015, 15:11

Tweetal uit Zwolle vast voor inbraak sportcomplex

Laatste update: 22 aug 2021 17:01 uur

ZWOLLE – Dinsdagmorgenvroeg 14 juli zijn in een sportcomplex aan de Haesterveerweg twee mannen uit Zwolle (18 en 19) aangehouden bij een inbraak.

 

Kort daarvoor was het tweetal al onder verdachte omstandigheden gesignaleerd bij een nabij gelegen pand, waarop de politie een onderzoek in de buurt instelde en de mannen ontdekte. Om binnen te komen was door hen een ruit vernield. Het tweetal is ingesloten. Tegen hen is een nader onderzoek gestart.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons