Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2015, 14:47

Duo betrapt met gestolen fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdag 14 juli een 49-jarige man uit Groningen en een 16-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor heling.

Een agente zag de 49-jarige Groninger fietsen op het De Ruyterplein en voerde een controle uit. Na een telefoontje naar een fietsenhandel bleek dat de elektrische fiets de nacht er voor gestolen was. De fiets was met nog drie fietsen uit een schuur aan het A-Plein gehaald. Er wordt nog onderzocht of de verdachte ook betrokken was bij deze diefstal.

Tips

De 16-jarige jongen werd aangehouden op de Vechtstraat. Tijdens een controle bleek hij een gestolen fiets bij zich te hebben. De fiets was de dag ervoor gestolen op de Spoelstraat. Helaas komt het vaker voor dat fietsen worden gestolen. Daarom adviseert de politie om fietsen goed op slot te zetten, in een bewaakte fietsenstalling neer te zetten en altijd aangifte te doen als een fiets is gestolen.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.