Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 juli 2015, 12:25

Motorrijder gewond bij verkeersongeval Middelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

ZWOLLE – Bij een verkeersongeval op de kruising Middelweg / Bachlaan is een 44-jarige motorrijder uit Zwolle gewond geraakt. Hij was slecht aanspreekbaar en werd met vermoedelijk een gebroken been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer reed vanuit de richting Stadshagen over de Middelweg (voorrangsweg). Op de kruising met de Bachlaan kreeg hij geen voorrang van een van rechts de Middelweg opdraaiende 25-jarige automobilist uit Zwolle, die hem niet had gezien. De motorrijder ging onderuit en botste tegen de auto van de Zwollenaar. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.