Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 augustus 2015, 16:03

Man mishandeld op de Burgemeester van Roijensingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – In een onderzoek naar een mishandeling aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle is de politie op zoek naar getuigen. Op maandagavond 10 augustus rond 20.45 raakte een man gewond toen hij mishandeld werd.

Het slachtoffer liep op straat toen hij van achteren hard werd geslagen. Daardoor viel de man op straat. Het slachtoffer is een 28-jarige man uit Ommen, hij moest zich laten behandelen bij de huisartsenpost en de tandarts.

De dader ging er op een herenfiets vandoor. Wat opviel is dat de dader lang, glanzend zwart haar dat in een paardenstaart zat. Verder had hij een zwart leren jack en een spijkerbroek aan.

Hebt u maandagavond de dader gezien in deze buurt? Was u getuige van de mishandeling, of denkt u de dader te herkennen aan de hand van het signalement? Belt u dan de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.