Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 augustus 2015, 17:11

Rijbewijs beginnend bestuurder ingevorderd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

HATTEM – In Hattem heeft de politie een rijbewijs ingevorderd van een beginnende bestuurder die veel te veel gedronken had. De bestuurder blies bij de ademanalyse een bijna tien keer hoger promillage dan maximaal is toegestaan voor een beginnend bestuurder, voor wie de grens op 88 ug/l ligt.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 27-jarige man uit Hattem rond 03.00 uur ter controle staande gehouden door de politie op de Achterstraat in Hattem. Bij de blaastest bleek ook hij ruimschoots teveel gedronken te hebben. Hij blies op het politiebureau 820 ug/l.

112 Hattem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hattem lees je in onze categorie 112 Nieuws Hattem. Alle 112 alarmeringen uit Hattem kan je live volgen via 112 meldingen Hattem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.