Redactie 112 0 reactie(s) do 20 augustus 2015, 15:42

Mannen in Hattem opgepakt met inbrekersgereedschap

Laatst bijgewerkt: zondag 17:02 uur

HATTEM – Op donderdag 20 augustus rond 00.30 uur werden door de politie op de Berkenlaan twee mannen aangehouden voor het bij zich hebben van inbrekersgereedschap.

Surveillerende agenten hadden kort na middernacht twee mannen opgemerkt en gecontroleerd op de Hoopjesweg. Korte tijd later zagen de agenten wederom deze mannen in de Berkenlaan toen ze in een auto wilde stappen. De agenten onderzochten deze auto en vonden daarin onder andere twee betonscharen en werkhandschoenen. De mannen hadden een onsamenhangend verhaal over hun aanwezigheid op deze plek. Dit samen was voor de agenten aanleiding genoeg deze Deventernaren van 40 en 41  jaar oud aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

Tegen hen werd proces-verbaal opgemaakt voor het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.