Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 augustus 2015, 16:00

Auto’s meegenomen na inbraak op de Groot Wezenland

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – In de avond van vrijdag 21 augustus of aan het begin van de daarop volgende nacht is er ingebroken in een woning aan het Groot Wezenland ter hoogte van het Kerkbrugje. Hierbij zijn twee auto’s en twee fietsen weggenomen. Omdat er in de omgeving veel mensen op straat waren in verband met het Stratenfestival denkt de politie dat er getuigen van de inbraak en diefstal moeten zijn.

De bewoners verlieten de woning vrijdag rond 21.40 uur. Toen zij rond 02.00 uur ’s nachts terug kwamen bleek er te zijn ingebroken. Naast twee fietsen werden uit de woning de sleutels van twee auto’s meegenomen. De twee auto’s, een Volvo en een Audi, die voor de rij woningen stonden werden eveneens weggenomen. Hierbij moeten de daders via de uitgang aan de zijde van het Almelose Kanaal zijn gereden. Daarna moeten ze via de rijbaan aan de kant van de gracht zijn gereden. Mogelijk is dit festivalbezoekers opgevallen. Personen die tussen 21.40 uur en 02.00 uur iets gemerkt hebben van de inbraak of de auto’s hebben zien rijden over of in de omgeving van het Groot Wezenland worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.