Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 augustus 2015, 17:27

Auto’s gestolen na woninginbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – Na een woninginbraak in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus zijn er bij een woning aan het Groot Wezenland twee auto’s, een Volvo en een Audi, weggenomen. Beide auto’s zijn beschadigd teruggevonden. De politie wil graag mensen spreken die hier meer over weten.

Tijdens de woninginbraak werd naast de twee auto’s ook een dokterstas buitgemaakt. In de tas zaten medicijnen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid. Zondag werden de twee auto’s teruggevonden, maar van de tas ontbreekt (tot nu toe) ieder spoor.

Getuigenoproep

Zaterdagmiddag kwam er een melding binnen over een achtergelaten auto op de Willem Barentzstraat. Dat bleek de gestolen Volvo te zijn. De Audi werd zondagmorgen rond 9.15 uur aangetroffen op de Weteringkade. Mensen die hebben gezien dat de auto’s werden achtergelaten worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.