Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 augustus 2015, 17:27

Auto’s gestolen na woninginbraak

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Na een woninginbraak in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus zijn er bij een woning aan het Groot Wezenland twee auto’s, een Volvo en een Audi, weggenomen. Beide auto’s zijn beschadigd teruggevonden. De politie wil graag mensen spreken die hier meer over weten.

Tijdens de woninginbraak werd naast de twee auto’s ook een dokterstas buitgemaakt. In de tas zaten medicijnen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid. Zondag werden de twee auto’s teruggevonden, maar van de tas ontbreekt (tot nu toe) ieder spoor.

Getuigenoproep

Zaterdagmiddag kwam er een melding binnen over een achtergelaten auto op de Willem Barentzstraat. Dat bleek de gestolen Volvo te zijn. De Audi werd zondagmorgen rond 9.15 uur aangetroffen op de Weteringkade. Mensen die hebben gezien dat de auto’s werden achtergelaten worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons