Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 augustus 2015, 5:24

Grote brand bij bedrijf Qolortech in Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

VAASSEN – In Vaassen woedt een zeer grote brand op het industrieterrein Eekterveld. Het gaat om het bedrijf Qolortech aan de Aalbosweg.

Het is een vrijstaand pand. De brandweer is ter plaatse met korpsen uit Vaassen, Oene, Terwolde. De brandweer heeft grip 1 afgekondigd en er is ondertussen ook een hoogwerker uit Apeldoorn ter plaatse. In het pand zouden plastics liggen opgeslagen. De brand op het dak is nu onder controle. De brand zit nu nog in voorzijde pand.

In de directe nabijheid van het pand bevinden zich geen woningen. Indien men toch last heeft van de geur, sluit dan deuren en ramen.

Qolortech is een producent van organische pigmenten en preparaten voor de kunststoffen-, coatings- en drukinktmarkt.

Update

Rond 06:00 uur was de brand meester. Korps Vaassen blijft voor nacontrole.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.