Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 augustus 2015, 16:12

Verdachte aangehouden voor straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – De politie heeft maandagmiddag 24 augustus een 29-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man wordt er van verdacht op zaterdag 8 augustus een vrouw te hebben beroofd.

Een 21-jarige vrouw uit Zwolle fietste zaterdag 8 augustus rond 3.15 uur over de Holtenbroekerdijk. Daar werd ze van haar fiets getrokken en met geweld van haar pinpas beroofd. De politie is meteen een onderzoek gestart.

Beelden

De pinpas bleek, kort na de straatroof, te zijn gebruikt bij meerdere banken. Daarbij was de verdachte te zien op camerabeelden. Zijn foto is meerdere keren getoond tijdens de politiebriefing. Een politieman zag de man maandagmiddag fietsen en heeft hem aangehouden. Hij zit voorlopig vast.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.