Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 september 2015, 16:02

Politie zoekt getuigen steekpartij Zwarteweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – De politie is o.a. op zoek naar een onbekend stel dat mogelijk getuige is geweest van de (aanleiding voor de) steekpartij op de Zwarteweg in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus. Een 43-jarige Zwollenaar raakte die nacht, op weg naar huis in Zuid vanaf het Stratenfestival, gewond bij een steekpartij. De man kreeg rond 03.05 uur ter hoogte van de Zeeltkolk woorden met een groepje voetgangers. Uiteindelijk werd het slachtoffer door één van hen meerdere malen gestoken.

Een eerdere oproep leverde meerdere getuigen op. Van hen werden verklaringen opgenomen. Mede door deze verklaringen weet het onderzoeksteam dat er rond het tijdstip van het conflict meerdere mensen de Zwarteweg en het conflict zijn gepasseerd i.v.m. het Stratenfestival. Het gaat o.a. om een man en een vrouw die ter hoogte van de basisschool De Ichtus hun voorligger die daar afsloeg, een prettige avond wensten. De politie zou graag met hen en andere getuigen van het conflict in contact komen. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.