Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 september 2015, 16:00

Koperdief in de kraag gegrepen dankzij getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – Donderdagnacht 3 september werd door een getuige melding gemaakt van koperdiefstal in de omgeving van de Strick van Linschotenlaan.

Rond 3.30 uur zag deze getuige een onbekende man rennen richting de Veerallee met kabels in zijn handen en belde meteen de politie. De politie die met meerdere eenheden snel ter plaatse was sloot de omgeving af en ging op zoek naar deze man. Korte tijd later werd hij aangetroffen en na een korte achtervolging aangehouden. Hij bleek een bekende van de politie. De kabels bleken afkomstig van een bouwplaats in de omgeving. Het gedupeerde bouwbedrijf heeft aangifte gedaan van de kabeldiefstal. Tegen de 34-jarige verdachte is proces-verbaal opgemaakt van diefstal.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.