Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2015, 15:28

Meisje (3) mishandeld voor woning aan de Pioenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 17:02 uur

ZWOLLE – Bij een woning aan de Pioenstraat werd op donderdagochtend om ca 11.30 uur een een 3-jarig meisje mishandeld.

Het meisje was voor de woning aan het spelen. Op een gegeven moment hoorde de vader zijn dochter schreeuwen en trof hij in de woning een man die op zijn dochter zat en haar mishandelde. De vader heeft de man van zijn dochter af geduwd waarop de man er vandoor ging in de richting van de Geraniumstraat. Vervolgens heeft de vader de politie gebeld. De politie trof de man helaas niet meer aan. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de man aan de hand van het signalement herkennen.

Signalement

Man met blanke huidskleur, ca 1.80 meter lang, normaal postuur ca. 80 kg. De man had donker haar, iets lang in de nek. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en blauwe spijkerbloes. De man had verder een baardje van een dag oud. De man komt vermoedelijk vaker in de omgeving en draagt dan ook vaak dezelfde kleding.

Was u getuige of herkent u de dader aan de hand van het signalement? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.