Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2015, 15:58

Zwollenaar opgepakt voor poging moord 3-jarig meisje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – De politie heeft op maandagmiddag 7 september een 45-jarige man uit Zwolle aangehouden voor een poging moord op een 3-jarig meisje. Hij werd herkend op basis van getuigenverklaringen.

Donderdagmorgen 3 september was het meisje voor een woning aan de Pioenstraat aan het spelen. Haar vader zat in de woonkamer en zag bij de voordeur opeens een onbekende man gehurkt zitten bij zijn dochter. Toen de vader ging kijken wat er aan de hand was, trof hij zijn dochter in de gang aan met de verdachte gehurkt naast haar terwijl hij zijn handen om de keel van het meisje had.

Getuigen

De politie is meteen een onderzoek gestart en riep getuigen op om zich te melden. Op grond van de getuigenverklaringen en het onderzoek is de man maandagmiddag aangehouden.
De verdachte wordt donderdag 10 september voorgeleid voor de rechter-commissaris voor poging moord.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.