Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2015, 15:37

Mannen opgepakt na vermoedelijke drugsdeal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:02 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdagmiddag 8 september twee mannen aangehouden na een mogelijke drugstransactie. Het gaat om twee mannen van 22 en 32 jaar uit Zwolle.

Agenten zagen de twee mannen op een parkeerplaats aan de Assendorperdijk en hadden het vermoeden dat er drugs werd verkocht. Na het incident hielden ze op de Klimopstraat de 32-jarige man aan. Hij had een aantal bolletjes harddrugs bij zich en is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden.

Harddrugs en contant geld

De 22-jarige man was weggereden in een auto. Politiemensen lieten hem stoppen op de Schie en hielden hem aan. Hij had contant geld bij zich. Tijdens de fouillering werden bolletjes harddrugs aangetroffen. Op dit moment zit hij nog vast. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.