Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 september 2015, 15:06

Inbraakpoging cafetaria Burgemeester van Roijensingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – Zaterdagnacht rond 1.15 uur werd de politie gealarmeerd over een zojuist gepleegde inbraak op de Burgemeester van Roijensingel.

De agenten die al in de buurt waren gingen snel ter plaatse. Daar zagen ze dat de daders al waren gevlogen en dat de etalageruit kapot was. Na onderzoek werd vastgesteld dat de daders vermoedelijk niet binnen zijn geweest. De eigenaar heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Door een getuige werd gezien dat de daders twee donker geklede mannen waren. Eén daarvan was met de fiets en had een lichtkleurige grote tas bij zich. Hebt u iets rond dit tijdstip gezien dat relevant is voor deze poging inbraak? Bel met de politie op 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.