Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 september 2015, 15:14

Jongeman van portemonnee beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – Zondagnacht 27 september werd door de politie een man gearresteerd die mogelijk betrokken was bij een beroving op het Maagjesbolwerk in het centrum van Zwolle.

Rond 2.00 uur reageerden politieagenten in het centrum op een melding van een beroving bij het Maagjesbolwerk. Een 18-jarige jongeman was na het stappen van plan naar huis te gaan en zocht zijn fiets op dit plein. Hij zag daar een groepje jongeren nog rondhangen en naar muziek luisteren. Toen de jongeman zijn fiets had gevonden en van het slot wilde halen, werd hij ineens beetgepakt van achteren. Iemand greep de fietssleutel uit zijn handen. Daarna werd zijn portemonnee uit zijn broekzak gegrist. Dit gebeurde door iemand die bij dat groepje hoorde. De jongen riep de hulp in van vrienden die nog in de buurt waren en van de politie.

De politie kon op aanwijzing van een getuige een 21-jarige man uit Hasselt aanhouden als vermoedelijke dader van deze beroving. Zijn portemonnee is terug. Op dit moment mist het slachtoffer nog zijn pinpasjes en fietssleutel. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De verdachte uit Hasselt zal aan het bureau worden verhoord.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.