Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 september 2015, 15:15

Jongen van hoofdtelefoon beroofd door een scooterrijder

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – Op maandag 28 september werd een 17-jarige jongen tijdens het fietsen van zijn hoofdtelefoon beroofd.

Rond het tijdstip van 20.15 uur fietste de jongeman op de Brinkhoekweg. Plotseling werd voor hem van achteren zijn dure hoofdtelefoon van zijn hoofd gegrist door een scooterrijder. De scooter ging er daarna als een haas vandoor. Rond 20.30 uur werd door de politiemeldkamer een burgernetmelding verspreid met het signalement. Het signalement was door de invallende duisternis beperkt. Volgens het slachtoffer waren er twee scooters bij betrokken. Eén met een gele plaat en één met een blauwe kentekenplaat. Op één van deze scooter s zaten twee personen.

Bij de politie kwam later op de avond informatie binnen dat vorige week een soortgelijk incident in de omgeving van de Ruusbroecstraat had plaatsgevonden. Hierbij was hetzelfde signalement aan de orde. Deze beroving was niet gelukt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.