Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2015, 15:50

Apeldoorner rijdt zonder rijbewijs op gestolen scooter

Laatst bijgewerkt: zondag 17:03 uur

EPE – Maandag 5 oktober is een 19-jarige Apeldoorner aangehouden in Epe omdat hij op een gestolen scooter reed.

Agenten reden rond 16.45 uur over de Heerderweg in Epe toen ze de man zagen rijden, met een andere man achterop. Bij natrekken van het kenteken bleek deze als gestolen geregistreerd te staan. Hierop zijn beide mannen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De scooter bleek afgelopen zondag te zijn gestolen in Zwolle. De 19-jarige verklaarde de scooter van iemand anders gekocht te hebben. Verder bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs en had hij een schroevendraaier in zijn bezit, zonder logische verklaring.

De man die achterop zat is heengezonden en tegen de 19-jarige man maakt de politie proces-verbaal op wegens heling, rijden zonder rijbewijs en het in bezit hebben van inbrekerswerktuig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.