Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2015, 16:05

Politie zoekt drie jongens voor mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar drie jongens die verantwoordelijk zijn voor twee mishandelingen in de buurt van de Staatsmanlaan in Zwolle. Een jonge vrouw werd samen met een vriendin in juni lastiggevallen door het drietal.

Op 9 september zag ze hoe twee van dezelfde jongens op de Staatsmanlaan een klein jongetje mishandelden. Het jongetje werd onder meer over de railing van de brug boven het water gehouden.

De eerste dader is ongeveer 15 jaar oud en tussen de 1.70-1.75 meter lang. Hij heeft blond, kort stekelig haar en een grote neus. Opvallend was de zwarte armband om zijn rechterpols. Hij had een donkerkleurig trainingspak aan en sportschoenen.

De tweede dader is iets ouder, ongeveer 18 jaar. Deze jongen is ongeveer 1.85 lang en dunner van postuur dan de eerder genoemde jongen. Hij heeft bruin, kort en stijl haar en had twee oorbellen in. De jongen had een donker T-shirt aan met een lange sportbroek.

De derde dader is een stuk jonger, ongeveer 8 jaar. Hij is ongeveer 1.40 meter lang en heeft een normaal postuur. Eén van de jongens had op 9 september een kleine zwarte crossfiets bij zich.

De jongens zijn eerder gezien bij een speeltuin aan de Thorbeckelaan, aan de Kappeijne van de Coppellolaan en aan de Groen van Prinsterenlaan.

Weet u om welke jongens het gaat? Of bent u ook getuige geweest van één van deze mishandelingen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.