Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2015, 16:08

Vechtpartij tijdens feest aan de Burgemeester Drijbersingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – Agenten hielden op zaterdag 10 oktober een 18-jarige man uit Lemmer aan. Hij wordt ervan verdacht dat hij een beveiliger mishandelde tijdens een feest aan de Burgemeester Drijbersingel. Tijdens het feest ontstond een vechtpartij tussen twee groepen.

Omstreeks 4.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen circa 30 personen van twee groepen tijdens een feest. Een beveiliger was mishandeld toen hij de groepen uit elkaar wilde halen. Agenten waren binnen 10 minuten ter plaatse. Ze gingen de feestruimte binnen dreven de betrokkenen naar buiten. Op basis van verklaringen bleek dat de 18-jarige mogelijk betrokken was bij de mishandeling. Agenten keken naar hem uit. Hij werd korte tijd later in een auto in de buurt aangetroffen en aangehouden. De man is ingesloten voor onderzoek.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.