Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 17 oktober 2015, 16:20

Vrouw uit Zwolle overlijdt vermoedelijk tengevolge van drugsgebruik

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

AMSTERDAM – Het is waarschijnlijk dat de vrouw die vrijdagmiddag 16 oktober dood werd aangetroffen in een Amsterdamse woning overleden is tengevolge van drugsgebruik. Zij had haar drugs gekocht in haar eigen woonplaats. De partner van de 33-jarige vrouw uit Zwolle heeft dit aan de politie verklaard.

De vrouw zou die nacht diverse soorten drugs hebben gebruikt op een feest van het Amsterdam Dance Event dat zij samen met haar vriend heeft bezocht. Er is voor onderzoek bloed van de vrouw afgenomen teneinde vast te stellen of haar drugsgebruik in direct verband kan worden gebracht met haar dood. Ze is vermoedelijk in haar slaap overleden.

Het lichaam van de vrouw is inbeslaggenomen. In de loop van volgende week zal het Openbaar Ministerie beslissen of er sectie zal worden verricht.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.