Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 17 oktober 2015, 16:29

Vrouw vastgepakt bij bushalte op de Rijnlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

ZWOLLE – De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen van een incident op de Rijnlaan in Zwolle op zaterdag 10 oktober.

Omstreeks 06.45 uur stond een 20-jarige vrouw te wachten bij een bushalte op de Rijnlaan in Zwolle. Daar stopte een auto voor haar en werd de 20-jarige aangesproken en vastgepakt door een onbekende vrouw. In de auto zat nog een man. Op dat moment kwam een oudere echtpaar aangelopen. Dit werd opgemerkt waarna de onbekende vrouw weer in de auto stapte en er vandoor ging. Onduidelijk is wat de bedoeling was.

Getuigenoproep
Graag wil de politie in contact komen met het oudere echtpaar. Wellicht zijn er andere mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.