Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 oktober 2015, 15:30

Inbreker opgepakt na woninginbraak aan de Goudsbloemstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 17:03 uur

ZWOLLE – Agenten hebben vrijdagavond 23 oktober een 19-jarige man uit Zeist aangehouden na een woninginbraak aan de Goudsbloemstraat. De politie werd gealarmeerd door een alerte getuige.

Een buurtbewoner belde rond 21.00 uur 112 vanwege een verdachte situatie bij de woning. Er waren mensen in de woning terwijl hij wist dat de bewoner niet thuis kon zijn. Toen hij zag drie mannen de woning verlieten, gaf de getuige een signalement door. Agenten gingen meteen ter plaatse en zagen iemand die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden op de Molenweg.

Getuigen
Volgens de getuige waren er nog twee mannen bij betrokken. De meldkamer van de politie heeft een Burgernetoproep verspreid. Dat heeft helaas (nog) niet geleid tot meer aanhoudingen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan. Eventuele getuigen die nog niet hebben gesproken met de politie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Het is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.