Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 16:16

Inbraak in woning aan het Konijnenveld

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Op zondag 25 oktober werd in een woning aan het Konijnenveld ingebroken.

Rond het tijdstip van 22.00 uur zagen de bewoners bij thuiskomst dat er in de woning was ingebroken. Inbrekers hadden een raam geforceerd en zich zo toegang verschaft tot de woning. In de woning werden verschillende goederen buitgemaakt. Agenten stelden in de omgeving een buurtonderzoek in. De forensische opsporing doet sporenonderzoek. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 08.30 en 22.00 uur.

Getuigenoproep

Hebt u tussen deze tijdstippen iets opvallends gezien dat mogelijk verband houdt met deze inbraak, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons