Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 18:56

Vuurwerk ontploft in brandend huis Wezep

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:03 uur

WEZEP – Maandagavond 26 oktober werd de brandweer in Noord- en Oost-Gelderland gealarmeerd voor een uitslaande woningbrand aan de Oude Voskuilersteeg in Wezep.

Ter plaatse bleek het te gaan om een uitslaande woningbrand in een woning waar ook vuurwerk opgeslagen lag. Daarom werd vrij snel na de eerste melding opgeschaald naar middelbrand. Brandweerkorpsen uit onder andere Zwolle en Dalfsen kwamen ter plaatse om te assisteren bij het blussen van de brand.

Twee mensen raakten gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Naast de korpsen van Zwolle en Dalfsen zijn ook brandweerkorpsen uit Hattem, Oldebroek en Hattemerbroek aanwezig.

Asbest

Het pand is volledig verwoest, dus een oorzaak zal moeilijk te achterhalen zijn, aldus de woordvoerder. De brandweer heeft het gecontroleerd laten uitbranden.

Bij de brand is vermoedelijk asbest vrijgekomen. Dinsdag zullen bij daglicht aangrenzende voetbalvelden worden onderzocht op aanwezigheid van asbestdeeltjes.

>

112 Wezep

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wezep lees je in onze categorie 112 Nieuws Wezep. Alle 112 alarmeringen uit Wezep kan je live volgen via 112 meldingen Wezep.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.