Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 november 2015, 15:44

Gestolen autobanden aangetroffen bij autobedrijf Newtonweg

Laatst bijgewerkt: zondag 17:04 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdagmiddag 3 november een 41-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van heling. Rechercheurs vonden bij zijn garagebedrijf en in een garagebox in totaal zes sets nieuwe autobanden met velgen. De banden waren eerder deze week gestolen bij een autodealer in Groningen.

Op 2 of 3 november werden op het terrein van een autodealer aan de Helsingborgweg in Groningen banden met velgen gestolen. Bij elf nieuwe auto’s zijn de banden weggenomen. Een tip leidde naar een garagebedrijf aan de Newtonweg in Zwolle. Rechercheurs namen polshoogte en troffen daar één van de sets banden aan.

24 banden
Na verder onderzoek vonden ze in een garagebox aan de van Hille Gaerthéstraat nog vijf sets. In totaal zijn er tot nu toe zes sets (24) banden gevonden. De eigenaar van het bedrijf en de garagebox, een 41-jarige Zwollenaar, is aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.