Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 november 2015, 16:41

Verkeersruzie Renswoudenaar en Rotterdammer loopt uit de hand

Laatst bijgewerkt: zondag 17:04 uur

ZWOLLE – Agenten hebben woensdagmorgen 4 november een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een uit de hand gelopen verkeersruzie op de Katerdijk. De politie is op zoek naar getuigen omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.

De verdachte reed over de A28 en nam een afrit te laat. Hij reed door de berm waardoor er grint opspatte. Dat zou een barst in de voorruit van zijn achterligger hebben veroorzaakt. De bestuurder van die auto, een 39-jarige man uit Renswoude, probeerde de verdachte te laten stoppen op de Katerdijk om over de schade te praten. Daarna is de situatie uit de hand gelopen.

Getuigenoproep
De man uit Renswoude heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij heeft verklaard dat hij is aangereden door de verdachte terwijl hij op de weg stond. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. De verkeersruzie vond rond 10.15 uur plaats op de Katerdijk. Was u getuige van dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.