Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 november 2015, 17:05

Vrouw van fiets getrokken en beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

SCHIEDAM – In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 november is een 24-jarige vrouw op de Laan van Bol’es van haar fiets getrokken en beroofd. De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen.

De vrouw stapte even na middernacht bij station Schiedam Centraal op haar fiets. Via de Van Harenlaan reed zij op het fietspad naar de Damlaan en ging uiteindelijk linksaf de Laan van Bol’es op richting Vlaardingen.

Ter hoogte van het viaduct van de snelweg werd de vrouw plotseling van achteren aan haar haren getrokken. Dit gebeurde zo hard, dat het slachtoffer uit balans raakte en viel. Ook de verdachte kwam ten val maar bleef aan de haren van het slachtoffer trekken.

Er ontstond een worsteling waarbij de man de jaszakken van het slachtoffer probeerde te doorzoeken. Uiteindelijk vond hij haar telefoon en wist het slachtoffer de verdachte te schoppen.

De verdachte ging er toen vandoor op zijn fiets, terwijl het slachtoffer probeerde auto’s te laten stoppen. Omdat dit niet lukte, sprak zij een fietser aan voor hulp. Hij belde de politie.

Informatie
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. De verdachte is een man en zo’n 1.60 lang. Hij was in het geheel zwart gekleed, zelfs zijn schoenen waren zwart. Opvallend was dat de man op een witte dure damesfiets reed.

Wie heeft meer informatie over de verdachte? Of wie heeft rond 00.45 uur iets gezien op de Laan van Bol’es? Meld het bij de politie via 0900-884. Of bel Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.